Cautare

2426 de rezultate pentru "caramida ioan" (3.84 secunde)
Imobilele construite cu panouri de tip RSM Remarc pot fi demontate si reasamblate Constructia unei case din panouri de tip RSM Remarc se realizeaza de regula pe o fundatie clasica din beton, insa mult mai putin adanca decat cele ale cladirilor similare ridicate din caramida sau BCA, intrucat panourile fiind foarte usoare nu necesita o fundatie de dimensiuni mari, iar costurile fundatiei diminuandu-se astfel considerabil.
De regula, locatia este la subsolul unei cladiri si are peretii din caramida netencuita. Casele vechi, ultracentrale, ofera asemenea spatii doritorilor de investitii in acest tip de afaceri.
Astfel, salariul unui muncitor calificat a ajuns la minimum 500 de euro.Cea mai ieftina variantaPotrivit specialistilor, materialele folosite pentru constructie (lemn, beton dublu armat cu polistiren, caramida) influenteaza, la randul lor, costul unei locuinte.
Se pot face mici fabrici de caramida sau ceea ce se face frecvent in Italia: o mica fabrica de bere pe langa o pensiune turistica.
Este vorba de partea de materiale solide (caramida, tigla), partea de prelucrare a betoanelor, aprovizionarea cu ciment si var, precum si firmele de constructii.
Constructiile vor fi ridicate din caramida si cu caciula, adica cu acoperis. Asta da Guvernul: un ajutor, nu despagubire totala, nu il repune in situatia anterioara', a afirmat subprefectul, care considera ca, in conditiile in care casele nu vor trebui finisate, acestea vor putea fi finalizate la 1 decembrie.
Astfel, valoarea de impozitare a cladirilor din materiale rezistente - beton sau caramida - care nu sunt racordate la reteaua de apa, canalizare, reteaua electrica sau termica va creste de la 397 de lei pe metrul patrat la 478 de lei pe metrul patrat.
La Craiova, de pilda, in cazul imobilelor cu cadre de beton sau cu pereti din caramida, neracordate la utilitati, masa impozabila creste de la 397 la 526 de lei pe metru patrat, in cazul persoanelor fizice.
Pretul unei polite obligatorii este de 10 euro pentru locuintele de tip B - constructii cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic (35% din total), respectiv 20 de euro pentru casele de tip A - cu structura de rezistenta din beton armat, metal sau lemn (65%).
In Bucuresti, pentru cladirile din beton si caramida, baza de calcul porneste de la 0,8 lei pe metru patrat.Pentru cladirile din lemn sau chirpici, se calculeaza de la 0,2 lei pe metru patrat.
Antenistii s-au batut cu caramida in pieptu-le ca, vezi, Doamne!, PD-L ii boicoteaza. Si se tarasc pe burta de recunostinta ca in cadrul boicotului, ii onoreaza cu prezenta pseudo-disidentul stabilimentului de guvernare, anume, (mai sus-)numitul Oajdea.
de cutremur, de inundatii si de alunecari de teren - Valoarea asigurata este de 20.000 de euro pentru cladirile de tip A(cu structura din beton, caramida sau lemn) si 10.000 de euro pentru cele de tip B(structura din chirpici) - Prima anuala este de 20 de euro pentru cladirile de tip A si 10 euro pentru cele de tip B - Sunt obligati sa o incheie toate persoanele care pana la data de 5 august nu detin o polita(facultativa sau obligatorie) care sa acopere cele trei riscuri expuse mai sus - Singurele cladiri neasigurabile prin lege sunt cele cu risc seismic ridicat sau cele construite fara autorizatie - Doar 13 companii pot vinde polita PAD in conditii de legalitate:
Constructiile se vor realiza repede, deoarece sunt structuri modulare, din panouri, nu vor fi din caramida", au declarat reprezentantii biroului de presa ai Ministerului.
Potrivit Mediafax, in urma majorarii, valoarea impozabila a unei cladiri cu cadre din beton armat sau cu pereti exteriori din caramida arsa va creste de la 806 lei/mp la 935 lei/mp - in cazul spatiilor dotate cu instalatii electrice si de canalizare, si de la 478 lei/mp la 555 lei/mp - in cazul cladirilor neracordate la astfel de utilitati.
Designul sau, cu arcade din caramida, face ca aceasta sala de evenimente situata in inima Bucurestiului sa fie o alegere excelenta pentru organizarea expozitiilor de arta, a concertelor acustice, a evenimentelor de lansare de produs sau a degustarilor de vin.
Cladirile din LOFT green sunt eficiente energetic, fara pierderi de caldura si au un design exclusivist de tip loft (caramida si beton) care nu necesita o ingrijire deosebita, fiind mai practice si mai durabile in timp.
O parte din acest trofeu as vrea sa-l dedic mamei mele, pentru ca a fost visul ei, le multumesc parintilor, familiei, asa cum am spus mereu, ei au fost foarte importanti, cei mai importanti pentru mine ca sa ajungem aici, in fata dumneavoastra si sa ne bucuram de aceste trofee, tuturor antrenorilor, nu o sa dau nume, pentru ca au fost multi alaturi de mine, de la patru ani si jumatate am avut cei mai buni antrenori si vreau sa le multumesc pentru fiecare caramida pe care au pus-o, bineinteles, doamnei Virginia Ruzici, care a fost o inspiratie pentru mine, lui Ilie Nastase, care ne-a facut sa iubim acest sport cu adevarat si domnului Ion Tiriac, care mi-a dat sfaturi destul de dure, dar care au fost foarte importante.
Spiralele turelelor de caramida rosie, incheiate cu domurile viu colorate in forma de ceapa, creaza o imagine incantatoare. Legenda, neconfirmata istoric, spune ca tarul ar fi dispus ca arhitectii ei sa fie orbiti pentru a nu mai crea o opera asemanatoare.
Artistii au pus o caramida din lutul muzicii si poeziei lor la cladirea ce aduce in ea lumina si caldura bunului simt, a dragostei si normalitatii de-a fi Om.
Este acoperit in exterior cu caramida si are diametrul de 432 metri. Pana la ridicarea domului din Florenta, creat de Bruneleschi, cupola Panteonului din Roma era considerata cea mai larga din lume.
google-analytics.com